Bliv medlem i Center for Digital Velfærd

 

Hvad betyder det at være en CDV-medlem?

Som medlem til Center for Digital Velfærd deltager din organisation i forskellige aktiviteter inden for specifikke arbejdsgrupper samt fælles aktiviteter på tværs af CDV. CDV-partnerskaberne sigter mod at skabe et gensidigt videndelingscenter, der er fokuseret omkring emner relateret til digital velfærd. Således får partnere adgang til igangværende forskning og foreløbige fund samt indsigter fra den enkelte arbejdsgruppes aktuelle projekter.

 

Hvem kan blive CDV-medlem?

Center for Digital Velfærds medlemer inkluderer en bred vifte af aktører i det digitale velfærdslandskab, herunder offentlige myndigheder, industri, interesseorganisationer, den akademiske verden, iværksættere, græsrodsorganisationer, meningsdannere, politikere osv. Deres gensidige interesse og varierede erfaring med digital velfærd binder partnerne sammen, og i samarbejde med CDV-forskerne udgør de stærke videnscentre om emner, der er specifikke for de tre arbejdsgrupper. 

 

Hvad er forventningerne til CDV-medlemer?

Udover et årligt deltagergebyr bliver CDV-medlemer kraftigt opfordret til at deltage aktivt både i deres individuelle arbejdsgrupper og i CDV. At møde op til arbejdsgruppemøder, arbejde aktivt med CDV-forskerne og andre medlemer om fælles projekter og dele erfaringer samt kritik er nøglepunkter for at gøre CDV-partnerskaberne til en succes for både medlemer og forskere.Portrait person smiling

 

For at høre mere om CDV-medlemskaber, kontakt:

Laura Juncker-Jensen

Strategisk projektleder

+45 7218 5221

laju@itu.dk


phone

Følg CDV på sociale medier

Center for Dgital velfærd er tilstede på sociale medier, hvor vi løbende fortæller nyt om centrets forskningsaktiviteter og videreformidler information direkte fra vores forskere. Du kan finde og følge os på Twitter og LinkedIn.

Desuden udgiver CDV et nyhedsbrev hver anden måned på både dansk og engelsk. I dette nyhedsbrev dykker vi dybere ned i forsknings- og outreach aktiviteter, annoncerer kommende begivenheder og viser CDV-forskernes seneste publikationer. Klik på linket her for at tilmelde dig.

 

 Vores medlemmer

 

Copenhagen Solutions lab logologo danmarks tekniske museum orange fontLogo implement Logo Københavns professions højskole logo  LVS logo

Logo Røde KorsLogo Stay relevant ITÆldresagens logo sorte bogstaver og rød figur