LOGO Dansk CDV

Velkommen til Center for Digital Velfærd

CDV sigter mod at beskrive og nytænke hvad det betyder at styre og leve i et digitaliseret velfærdssamfund. Forskere ved CDV interesserer sig for de praktiske detaljer samt konsekvenserne af digitalisering for velfærden. Derudover, foreslår vi løsninger til digitalisering, der respekterer bæredygtige og demokratiske principper. 

Medlemmer af CDW, forskere såvel som organisationer og virksomheder, får netværks- og samarbejdsmuligheder med ligesindede, adgang til og indblik i digitaliseringsarbejde i danske myndigheder og interesseorganisationer, invitation til events og tematiske aktiviteter omkring aktuel forskning, forskningsfokuserede udviklingsworkshops, konferencer og meget mere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret omkring centerets nyheder, forskning og aktiviteter. 

 

Nyheder

Arrangementer

Two people shaking hands

Bliv medlem 

 

Find ud af, hvordan du direkte kan samarbejde med Center for Digital Velfærd, og hvordan din organisation kan deltage i vores forsknings- og outreach aktiviteter.

For mere information, klik her.


Tilmeld dig vores nyhedsbrev for få nyheder om vores forskning og aktiviteter:

 

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev bliver du introduceret til CDW-forskerne og deres arbejde, du får indsigt i centrets daglige virke samt besked om aktuelle og kommende begivenheder og aktiviteter.

 yellow background with black headphones

Podcast-serie: 

Klub Digital Velfærd

Lyt til nye afsnit hver uge. Kig på digitale velfærdsproblematikker med CDVs forskere samt aktivister, praktikere, politiske meningsdannere og borgere.

Find podcasten her.
Kontakt Os

For henvendelser fra pressen kontakt 

Line Nykjær Johansen, Strategic Project Manager
Mail: liny@itu.dk

Tilgængelighedserklæring

Find Os

IT University of Copenhagen
Rued Langgaards Vej 7
DK-2300 Copenhagen S
Denmark

Følg Os